Cadouri pentru copiii beneficiari ai primului Centru social Montessori din România

Chiar dacă învață și se joacă de la distanță, copiii de la Centrul de Zi Floare de Colț – Grădina Montessori nu au fost uitați de Moș Crăciun. Acesta și-a trimis spiridușii, psihologul și educatorul centrului, pentru a împărți cadouri copiilor care, în acest an, au dat dovadă de răbdare și deschidere, în ciuda contextului pandemic.

Pentru ca evenimentul să fie unul de poveste, centrul a îmbrăcat hainele de sărbătoare și i-a așteptat pe cei mici împodobit cu cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun. Împărțirea cadourile a avut loc la ore diferite pentru fiecare copil și părinte în parte, respectându-se toate măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.

Micuții au plecat acasă fericiți de revedere și de cadourile primite: jucării, hăinuțe, fructe și dulciuri, donații oferite de Fundația Bambini in Emergenza, partenerii cu care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a dezvoltat și inaugurat, în septembrie 2019, primul centru social Montessori din România.

Centrul de Zi Floare de Colț – Grădina Montessori a fost realizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Fundația Bambini in Emergenzza, cu supervizarea Institutului Montessori din București. Prin intermediul acestui proiect, 45 de copii din comunitatea sectorului 6, proveniți din familii fără posibilități financiare, vor primi o educație preșcolară excelentă, urmând metoda Montessori.

La doar câteva luni de la inaugurare, centrul a primit Premiul de Excelență din partea Galei Administratie.ro, care a apreciat acest proiect unic în România, ce oferă șansa unor copii din familii fără posibilități de a se dezvolta armonios și încrezători în forțele proprii.

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001