Noutăți

06 Decembrie 2019

Ateliere de poveste în Sectorul 6

Astăzi, 6 decembrie 2019, peste 20 de copii care beneficiază gratuit de cursurile de informatică și pictură din cadrul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” s-au întrecut în ateliere de creație cu tematica “Moș Nicolae.”

Mai multe detalii
05 Decembrie 2019

La mulți ani voluntarilor din Sectorul 6!

Le urăm “La mulți ani!” tuturor voluntarilor care ne susțin și se alătură eforturilor noastre cu prospețimea și spiritul de implicare ce îi caracterizează!

Mai multe detalii
05 Decembrie 2019

O terapie neconvenţională, dar eficientă, pentru copiii cu dizabilităţi din Sectorul 6

TOTEM, o metodă terapeutică bazată pe folosirea unor instrumente muzicale de tip tribal, a fost implementată de curând în beneficiul copiilor de la Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi Orşova, din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
04 Decembrie 2019

Concert cu ochii larg închiși pentru persoanele cu dizabilități din Sectorul 6

Un concert pe întuneric a marcat aseară, în Sectorul 6, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Timp de 15 minute, în clădirea istorică Conacul Golescu Grant s-au stins toate luminile și s-a auzit vioara lui Valentin Șerban, un artist revenit în țară pentru a-i provoca pe oameni să vadă mai puțin și să asculte mai mult.

Mai multe detalii
03 Decembrie 2019

Concert pe întuneric de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Astăzi, 03 decembrie 2019, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități printr-un experiment muzical inedit: un concert cu ochii larg… închiși!

Mai multe detalii
29 Noiembrie 2019

Sărbătoare în comunitatea Sectorului 6

Zi de mare sărbătoare la centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Nenumărate activități, ce marchează Ziua Națională a României și Ziua Sfântului Andrei, au implicat zeci de beneficiari, dornici să își exprime bucuria sărbătorilor prin intermediul artei.

Mai multe detalii
26 Noiembrie 2019

Seniori activi în Sectorul 6 - Target: 10.000 de pași

Îmbrăcați bine și cu zâmbetul pe buze, 50 de persoane în vârstă, membre ale Cluburilor Seniorilor din Sectorul 6, s-au bucurat astăzi de o excursie la Palatul Mogoșoaia.

Mai multe detalii
25 Noiembrie 2019

În atenția părinților

În atenția părinților ai căror copii prestează activităţi remunerate în domeniile cultural, artistic, sportiv, publicitar şi de modeling

Mai multe detalii
20 Noiembrie 2019

Drepturile copilului, descoperite printr-un escape room

Cum poți ajuta copiii să-și cunoască mai bine drepturile? Printr-un escape room inedit, în care ghicitorile au ca soluție fix drepturile pe care ei trebuie să le descopere și să le înțeleagă.

Mai multe detalii
18 Noiembrie 2019

În Sectorul 6 punem sănătatea comunității pe primul plan

Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea pacienților pentru implant dentar, la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se vor realiza începând de astăzi, 18 noiembrie a.c, și astfel de intervenții.

Mai multe detalii
Pg. 1 din 222 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2217

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design