Noutăți

21 Mai 2020

Peste 1100 de solicitări au fost transmise ONLINE și procesate de Serviciul Alocații din cadrul DGASPC Sector 6

În perioada stării de urgență, peste 1100 de solicitări au fost transmise ONLINE și procesate de Serviciul Alocații din cadrul DGASPC Sector 6.

Mai multe detalii
18 Mai 2020

SocialXChange își redeschide porțile - în condiții de maximă siguranță - și are nevoie de ajutorul tău!

Stocurile de alimente și produse igienico-sanitare sunt aproape epuizate. Donează produsele de care persoanele vulnerabile au cea mai mare nevoie în acest moment. Te invităm la cele două magazine caritabile din Sectorul 6. Atenție! Ai nevoie de o programare în prealabil!

Mai multe detalii
18 Mai 2020

Online-ul rămâne principalul instrument de comunicare pentru cetățenii Sectorului 6

În cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Online-ul rămâne principalul instrument de comunicare pentru cetățenii Sectorului 6

Mai multe detalii
15 Mai 2020

În Sectorul 6 continuăm măsurile prevenire și protecție împotriva răspândirii infecției cu SARS-COV-2

Primăria Sectorului 6 reamintește cetățenilor că în această perioadă se pot adresa în continuare Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pentru a primi consultanță telefonică referitoare la serviciile sociale de care au nevoie.

Mai multe detalii
15 Mai 2020

Solidar Social, un medicament de suflet pentru comunitatea Sectorului 6

“Fie ca hrana să îți fie medicament și medicamentul hrană.” Cuvintele lui Hipocrate primesc o nouă însemnătate în această perioadă specială, în care nimic nu pare să semene cu ce știam. Cu siguranță, Chef Adi Hădean și echipa lui de bucătari voluntari au reușit să transforme hrana într-un medicament de suflet pentru multă lume, începând cu data de 1 aprilie 2020.

Mai multe detalii
08 Mai 2020

Pachete cu alimente și produse igienico-sanitare pentru copiii din Sectorul 6

În această perioadă, Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferă atât suport material constând în pachete cu alimente și produse igienico-sanitare, cât și susținere psihologică famiilor care au grijă de copii aflați în plasament și familiilor care au copii cu dizabilități sau cu dificultăți financiare.

Mai multe detalii
05 Mai 2020

6.000 de măști chirurgicale donate de Sectorul 6 Municipiului Suceava

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, donează 6.000 de măști chirurgicale, acolo unde este mare nevoie de ele, respectiv colegilor din Suceava.

Mai multe detalii
30 Aprilie 2020

Continuă consultarea online pentru serviciile sociale din Sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 amintește cetățenilor că în această perioadă pot primi consultanță telefonică pentru serviciile sociale de care au nevoie.

Mai multe detalii
29 Aprilie 2020

Sprijin pentru persoanele aflate în autoizolare, în Sectorul 6

În această perioadă, Primăria Sectorului 6 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, este alături de toți cetățenii afectați direct sau indirect de pandemia CoVid 19 și, implicit, de toate persoanele aflate în autoizolare, care au nevoie de suport material sau psihologic.

Mai multe detalii
29 Aprilie 2020

În Sectorul 6, terapia asistată de animale, destinată seniorilor, continuă online

De la începutul stării de urgență, angajații Centrului pentru Persoane Vârstnice “Floare Roșie” au fost asaltați de seniori cu întrebarea: „Noi când ne revedem prietenii patrupezi?” După 8 ani în care, în fiecare zi de miercuri, au primit vizita cățeilor terapeuți de la Animal Society, imposibilitatea de a-i mai vedea în această perioadă a fost resimță acut.

Mai multe detalii
Pg. 1 din 231 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2310

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design