Noutăți

27 Iulie 2021

”Cinema sub stele” și SocialXchange merg mai departe

Evenimentul cultural ”Cinema sub stele”, lansat de primăria Sectorului 6, merge mai departe și ajunge la sfârșitul acestei săptămâni în parcul Crângași. În perioada 30 iulie – 8 august, la lăsarea serii, cinefilii au ocazia să vizioneze gratuit un film de calitate și să doneze, în același timp, pentru persoanele defavorizate care doresc să muncească în schimbul ajutorului primit.

Mai multe detalii
27 Iulie 2021

Cei mai buni prieteni ai omului, în acțiune la Conac

Cu blană și câte patru lăbuțe fiecare, au venit să-i învețe lucruri noi pe copiii de la Conac. Doi câini special antrenați în scop utilitar, aparținând Poliției Canine, au fost invitați, alături de dresori, de colegii acestora de la Serviciul Siguranță Școlară și inspectori ai Brigăzii Rutiere, în Tabăra de cartier din Sectorul 6.

Mai multe detalii
27 Iulie 2021

Regula ABCDE de control al alunițelor de pe piele

Simte-te bine în propria piele! Campanie de informare privind regula ABCDE de control al alunițelor de pe piele.

Mai multe detalii
27 Iulie 2021

”Aripi spre viitor” – un program de tip ”a doua șansă” în Sectorul 6

”A doua șansă” este un tip de program socio-educațional care își propune să sprijine persoanele de orice vârstă care nu au terminat ciclul studiilor obligatorii. Programul oferă acestor categorii de persoane posibilitatea continuării şi finalizării învățământului obligatoriu fără a fi nevoite să-şi întrerupă eventualele activităţi profesionale sau familiale în care sunt angrenate.

Mai multe detalii
26 Iulie 2021

Distracție și spirit civic la Conac

Cum să te comporți corect în societate, cum să îi recunoști și să te ferești de răufăcători, cum să acționezi, unde să suni când ești martor la o infracțiune, toate acestea au constituit tema zilei la Conac, în cadrul ”Taberelor de cartier” organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
22 Iulie 2021

”Aripi spre viitor” îți oferă șansa unei cariere de succes

” Înscrie-te acum ! Nu rata A doua sansă!”, este sloganul prin care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 îi invită pe cetățenii din Regiunea București-Ilfov să revină la școală și să își definitiveze studiile obligatorii.

Mai multe detalii
21 Iulie 2021

Un atelier și o poveste de viață

Azi, 21 iulie 2021, o fetiță talentată, elevă a Școlii de Arte Tonitza din Capitală, a dezvăluit celor de-o seamă cu ea tainele artelor grafice. O poveste simplă, despre un copil care performează în ciuda dificultăților, a însoțit evenimentul organizat de Magazinul Caritabil SocialXchange, în seria atelierelor tematice destinate beneficiarilor și familiilor lor.

Mai multe detalii
20 Iulie 2021

Solidar Social merge mai departe de porțiile de mâncare oferite zilnic oamenilor aflați în nevoie

Solidar Social reprezintă un gând bun, un zâmbet prietenos și o încurajare, alături de porțiile de mâncare gătită.

Mai multe detalii
20 Iulie 2021

Vară, soare, șah la Conac

În sistem elvețian, cu bonus de 10 secunde pentru o mutare, s-a încheiat de curând competiția ”Vara șahistă la Conac”, organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
20 Iulie 2021

”Cinema sub stele” și SocialXChange - solidaritate în Sectorul 6

La apelul de solidaritate lansat cu ocazia evenimentului ”Cinema sub stele”, organizat de Primăria Sectorului 6, au răspuns mai multe persoane. Iar ajutorul oferit cu atâta generozitate a ajuns la o mamă singură cu doi copii, dintre care unul cu dizabilități.

Mai multe detalii
Pg. 1 din 253 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2529

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001