Cursul de Canto și Chitară

Contrar prejudecăților, toată lumea este în stare să cânte, cu condiția ca instrumentul prin care ne exprimam vocal, corpul nostru, să fie capabil de o respiraţie corectă, calmă, și un act vocal cât mai precis.

Vocea noastră ne arată ceea ce suntem cu adevarat în profunzime, încât obstacolele care adesea ne impiedică în exprimarea ei sunt reflexele fricilor noastre, ale "carapacelor" pe care ni le-am construit în timp, pentru a ne proteja în diverse situații de viață.
Prin lecțiile de canto se va învăța tehnica vocală, respirație, dicție, frazare, intonație, dar și dezvoltarea auzului muzical, agilitate, prezență scenică și mișcare.

Activitatea se desfașoară cu grupe de copii separate, canto și chitară, în baza unei preselecții în care s-au urmărit calitățile (aptitudinile) muzicale ale copiilor. În urma acestei preselecții au rezultat 10 grupe de copii împărțite astfel: 6 grupe de chitară a câte 15 copii fiecare și 4 grupe de canto a câte 20 de copii fiecare.

 Să nu uitam că educația muzicală de acum îi va cultiva copilului dragostea pentru artă, pentru frumos pe tot parcursul vieții, îi va dezvolta auzul și îi va stimula creativitatea. Ar putea ajunge un muzician de succes daca își urmează talentul și mai ales disciplina - însă chiar dacă nu se va întampla așa, va pastra muzica unei copilării frumoase.

Locuri: 40 canto + 40 chitară

Categorie de varsta: 6 - 18 ani

 

Alte cursuri gratuite alte Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001