Selectie in vederea angajarii in functia de ingrijitor la domiciliu pentru persoane varstnice

In cadrul proiectului « Sprijin pentru Varsta a Treia », Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza o selectie de personal in vederea angajarii in functia de ingrijitor la domiciliu pentru persoane varstnice.

Persoanele care doresc sa se angajeze in aceasta functie vor beneficia de cursuri de calificare profesionala, pe o perioada de trei luni. Dupa absolvirea cursurilor, se vor elibera pentru aceste persoane certificate de calificare recunoscute la nivel national si le va asigura un loc de munca.

Conditiile de participare la selectie in vederea angajarii sunt: studii medii, stare de sanatate buna, interes si disponibiliate pentru lucrul cu persoanele varstnice.

Cei interesati sunt asteptati sa depuna dosarul de inscriere la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, la Registratura, de luni pana joi, intre orele 08.30 – 16.30, vinerea 08.30 – 14.30, Str. Drumul Taberei nr. 18, sector 6 (complex Orizont). Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda urmatoarele documente: curriculum vitae, recomandare de la ultimul loc de munca, copie carte de identitate/buletin de identitate; copii dupa actele de stare civila; carte de munca; acte doveditoare studii; certificat medical privind starea de sanatate elibetat de medicul de famile, cazier judiciar;
Informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon: 745.72.37 sau e-mail: dgaspc6@yahoo.com sau pe site-ul DGASPC Sector 6 www.asistentasociala6.ro.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design