Mișcare pentru sănătate” – o nouă zi cu soare și aer curat pentru vârstnicii din Sectorul 6

Azi, 9 noiembrie 2022, în decorul de la Lacul Morii, peste 80 de beneficiari ai Programului ”Mișcare pentru sănătate” au parcurs distanța de 6 kilometri în ritm de plimbare, alături de instructorul care le coordonează activitățile.

Persoanele vârstnice prezente la sesiunea de activități fizice s-au bucurat de încă o zi cu soare, care le-a permis să facă mișcare și să socializeze.

Vârstnicii au admirat peisajul, au fotografiat păsările care și-au găsit în zonă habitatul, precum și copacii îmbrăcați în culorile toamnei pe ”insula” din incinta lacului.

Programul ”Mișcare pentru sănătate” este derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 cu scopul de a oferi alternative de petrecere a timpului liber pentru persoanele vârstnice din comunitate.

Zilnic, în marile parcuri ale Sectorului se organizează sesiuni de gimnastică, exerciții la aparate, jocuri și plimbări, la care sunt invitați toți vârstnicii.

Persoanele interesate ne pot contacta la numărul de telefon 021.9970, pentru a afla condițiile de participare la acest program.

De la debutul acestui program, în urmă cu un an, peste 500 de persoane vârstnice s-au bucurat de activitățile organizate în aer liber, cu scopul menținerii sănătății și promovării unei vieți active.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001