Soare, vară și înot pentru copiii din Sectorul 6

În fiecare zi, la piscina de la Centrul de Plasament Acasă,  7 pitici își urmează pasiunea pentru înot, prin intermediul cursurilor organizate gratuit de Asociația Club Sportiv Aqua Swim.

Cunoscut ca unul dintre sporturile preferate ale copiilor, înotul îmbină starea de relaxare cu numeroasele beneficii asupra dezvoltării fizice și psihice, antrenând întregul corp, dezvoltând flexibilitatea, îmbunătățind postura corporală, stimulând circulația, crescând capacitatea pulmonară și contribuind la o mai bună sănătate emoțională.

Sub îndrumarea instructorilor profesioniști ai asociației, copiii participă zilnic la cursurile desfășurate în piscina exterioară a Centrului de Plasament Acasă. Spre maxima lor încântare, cursurile vor continua pe tot parcursul anului, în perioada sezonului rece, fiind susținute la bazinul de înot de la Casa Victor, din strada Emanoil Porumbaru nr. 44, pus la dispoziție de către Asociația Club Sportiv Aqua Swim.

În cadrul parteneriatului dintre DGASPC Sector 6 și Asociația Club Sportiv Aqua Swim peste 50 de  copii și adolescenții din sistemul de protecție specială vor avea ocazia de a învăța cu bucurie și de a-și dezvolta noi abilități sportive, de a deprinde stilurile de înot și, în același timp, de a conștientiza beneficiile acestui sport asupra sănătății și a unei dezvoltări armonioase.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Chestionar privind evaluarea nevoilor sociale în sectorul 6

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001