De Ziua Mediului, pentru mediu

Reciclarea se învață de mic, alături de cei mari! Mâine, 4 iunie 2021, Magazinul Caritabil SocialXChange, din Sectorul 6, întâmpina Ziua Mondială a Mediului cu produse hand made din materiale reciclate și mobilier restaurat.

Copii aparținând categoriilor sociale vulnerabile din Sectorul 6 vor fi protagoniștii celor două ateliere, în cadrul cărora vor asambla, vor finisa și vor afla mai multe despre mediul înconjurător și datoria fiecăruia de a-l proteja.. Prin amabilitatea Asociației C.O.S.I. (Civic Orientation and Social Integration) la eveniment se vor acorda diplome, premii și cadouri.

Un proiect original al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, lansat în anul 2015, Magazinul SocialXChange îmbină principii de asistență socială și protecție a mediului înconjurător, primind de-a lungul timpului numeroase premii naționale și internaționale. De la lansare, peste 10  tone de produse (electronice, electrocasnice, mobilier), care altfel ar fi ajuns la gunoi, au fost reciclate si reintroduse in circuitul de consum. Primul program din România care  promovează economia circulară și obiceiurile de consum sustenabile, SocialXChange ne învață solidaritatea și responsabilitatea pentru a lăsa generațiilor viitoare o planetă mai bună și mai curată.

”Colectează”, ”dăruiește”, ”muncește” sunt cele trei cuvinte magice care leagă donatori, lucrători sociali și beneficiari de servicii sociale prin intermediul acestui program unic.

Puteți afla mai multe accesând pagina web a magazinului la www.socialxchange.ro.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001