Voluntar pentru zi în serviciile sociale din sectorul 6

Jurnaliști, bloggeri, fotografi și artiști vor deveni “Voluntari pentru o zi în serviciile sociale din Sectorul 6” în cadrul evenimentului “Săptămâna Voluntariatului”, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în perioada 10 – 14 mai 2021.

În fiecare zi, voluntarii se vor alătura proiectelor de succes desfășurate în prezent de DGASPC Sector 6 pentru a deveni asistenți sociali și a interacționa cu persoanele vulnerabile din comunitate.

Artista Valentina Ionescu se alătură timp de o zi campaniei Solidar Social și va participa la pregătirea mesei calde și împărțirea pachetelor la spitalele suport covid și la vârstnicii singuri din sectorul 6.

Jurnalista Realitatea Plus, Miruna Mihailovici răspunde pentru zi persoanelor care accesează serviciile sociale prin intermediul Call Center-ului 021.9970.

Mămicile vulnerabile vor cunoaște mămici bloggeri de succes, în timp ce copiii din zona defavorizate Giulești-Sârbi vor vedea lumea prin lentilele fotografului profesionist Cristina Bobe.

Săptămâna Voluntariatului va debuta cu dans și eleganță la Centrul de Plasament Acasă, acolo unde o pereche de dansatori profesioniști vor face voluntariat și îi vor învăța pe cei mici secretele mișcărilor elegante și cum dansul poate avea un impact pozitiv în viața lor.

Pe parcursul săptămânii, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 va continua să promoveze gesturile de voluntariat din ultimul an, realizate de oameni din comunitate, părinți și angajați, inclusiv în perioada pandemiei.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001