Izolat în sectorul 6? Nu ești singur! Specialiștii DGASPC Sector 6 sunt aici pentru tine!

În weekendul care tocmai s-a încheiat, peste 300 de persoane aflate în izolare pe raza sectorului 6 au fost monitorizate și consiliate de specialiști, psihologi și asistenți sociali ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Specialiștii DGASPC Sector 6 au fost permanent în contact cu persoanele infectate cu noul coronavirus, ce se află la domiciliu, cărora le-au oferit consilierea de care au avut nevoie. Multe dintre persoane au solicitat să discute cu un psiholog, pentru a gestiona mai ușor perioada de izolare, mai ales atunci când a fost nevoie de prelungirea ei.

Echipele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 contactează atât persoanele transmise de Direcția de Sănătate Publică, cât și cazuri sesizate de Comitetul pentru Situații de Urgență Sector 6, precum și apelurile venite din partea medicilor de familie.

Activitatea de monitorizare a asistenților sociali a început încă din luna martie, de la începutul pandemiei și până în prezent, fiind sprijinite peste 7000 de persoane din sectorul 6.

Persoanele de pe raza sectorului 6 care au nevoie de ajutor au la dispoziție numărul de telefon 021.9970, program luni – duminică: 08:00 – 20:00.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Chestionar privind evaluarea nevoilor sociale în sectorul 6

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001