Osteoporoza poate fi diagnosticată în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pune la dispoziția persoanelor defavorizate din comunitate investigația - Dual Energy X-ray Absortiometry - DEXA, o metodă noninvazivă, care depistează osteoporoza și  nu necesită o pregătire specială sau administrarea vreunei substanțe de contrast.

Persoanele nevoiașe cu domiciliul în sectorul 6 pot realiza această investigație în mod gratuit sau cu plată parțială, în urma analizei veniturilor la Biroul de Asistență Socială din cadrul centrului.

Osteoporoza - boala oaselor poroase și fragile apare de 3 ori mai frecvent la femei comparativ cu barbatii și afectează în special persoanele trecute de 45-50 de ani. Cu toate acestea poate fi prevenită cu success, iar dacă este depistată într-o fază incipientă, eficiența terapeutică este cu atât mai mare.

Diagnosticarea, tratarea și monitorizarea osteoporozei se realizează în Sectorul 6 cu ajutorul investigației imagistice de înaltă performanță numită DEXA sau osteodensitometrie.  Rezultatele măsurate sunt precise, iar expunerea la razele X este minimă.

Ne găsiți în bulevardul Uverturii Nr 81, de luni până vineri în intervalul orar 08.00-20.00, iar pentru programări sunați la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design