Online-ul, principalul instrument de comunicare în Sectorul 6

De la începutul pandemiei și până în prezent, peste 3.100 de părinți din Sectorul 6 au depus online dosarele privind indemnizația de îngrijire și creștere a copilului, alocația de stat a copiilor sau stimulentul de inserție pe piața muncii. În acest mod, digitalul a devenit principalul instrument de comunicare și de procesare a documentelor depuse de mămici și tătăci în ultimele cinci luni, activitatea funcționând eficient și în siguranță atât pentru angajați, cât și pentru cetățeni.

Digitalizarea serviciilor locale este astăzi mai necesară ca oricând și își dovedește utilitatea într-o perioadă excepțională, pe care nu ne-am gândit că o vom traversa. Însă viața și munca noastră nu se oprește, trebuie să ne adaptăm și să continuăm să transformăm online-ul în principal instrument de comunicare, o realizare care în zilele noastre poate chiar salva vieți,” a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 reamintește cetățenilor că pot trimite în continuare online documentele scanate privind stimulentul de inserție/ indemnizație pentru creșterea copilului/alocație de stat  la adresele de email: office@dgaspc6.com / alocatii@dgaspc6.com.
Informații privind documentele și formularele necesare se regăsesc pe site-ul nostru la secțiunea Alocații și indemnizații.

După ce sunt analizate de angajații Serviciului Alocații din cadrul instituției, dosarele sunt transmise mai departe către Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, instituția care se ocupă de plata alocațiilor, indemnizațiilor și stimulentelor.

Pentru orice informație sau îndrumare către alte servicii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția copilului, puteți apela numărul 021.9970, de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design