Vă invităm să vă implicați în proiectul "Solidar Social"

Chef Adrian Hadean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 dau startul proiectului "Solidar Social".

Forfotă, mirosuri delicioase și zâmbete multe. Așa arată Cantina Socială Crângași din Sectorul 6 de câteva zile încoace. Și asta pentru că în bucătărie se pregătesc... fapte bune. Sute de porții de mâncare ce ajung la cadrele medicale din București sunt gătite în această perioadă de mai mulți bucătari voluntari, în frunte cu chef Adi Hădean și livrate împreună cu asistenții sociali din sectorul 6.

Așa arată proiectul “Solidar Social”, o acțiune umanitară susținută de Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Adi Hădean, împreună cu mai mulți parteneri.

Zilele încep în Cantina Socială Crângași, acolo unde are loc întreaga magie. Sute de produse alimentare sunt donate de către companii precum Macromex. După ce porțiile sunt preparate de către bucătari voluntari, sub îndrumarea lui Adi Hădean, totul se încarcă în mașini și se livrează la spitalele din București, cu ajutorul asistenților sociali. Și aici ne ajută firma Autonom, cea care pune la dispoziție mașinile pentru livrarea mâncării. Așa reușim să ajungem cu mâncare caldă la cadrele medicale ce muncesc zi și noapte pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19.

Porțiile de mâncare vor fi livrate de săptămâna viitoare și către vârstnicii singuri, ce nu se pot deplasa, aflați în bazele DGASPC Sector 6.

Cum ne puteți ajuta?

Dacă ești bucătar calificat și restaurantul la care lucrai e închis în această periodă,vino să gătești alături de noi. Dacă ai permis de conducere categoria B și vrei să ne ajuți să livrăm mâncare, vino alături de noi. Iar dacă ești producător de alimente sau distribuitor, poți contribui donând orice îți prisosește.

Fii #activsocial și alătură-te proiectului nostru! Avem nevoie de tine!

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001