Pachete cu hrană şi alte produse de bază ţin aprinsă speranţa în inimile celor autoizolaţi la domiciliu în Sectorul 6

Buna ziua! Am primit pachetul dumneavoastră. Vă multumim mult pentru tot ce ne-ati trimis. Toate produsele sunt foarte utile şi de ajutor. Vă multumim mult pentru grijă și atenție, pentru toată osteneala şi timpul acordat acestei fapte. Dumnezeu să vă binecuvinteze!. Este mesajul primit de către asistenţii sociali ai Sectorului 6 azi, 22 martie 2020, din partea unei familii autoizolate la domiciliu, care depinde de alimentele, apa şi produsele de igienă oferite gratuit de Primăria Sectorlui 6.

De la declanşarea crizei provocate de virusul CoVid-19, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecia Copilului Sector 6 se deplasează zilnic pe teren în condiţii de maximă siguranţă pentru a oferi produse şi servicii indispensabile în beneficiul celor nevoiţi să nu îşi părăsească locuinţa.

A fost încă o zi de luptă a angajaţilor Administraţiei Locale din Sectorul 6, a asistenţilor sociali în primul rând, pentru a preveni epidemia şi a asigura celor aflaţi în regim de autoizolare un sprijin pe care nimeni altcineva nu-l poate oferi acum. De luni până duminică, nu ţinem cont de niciun obstacol şi ne asigurăm că toţi membrii comunităţii primesc ajutorul de care au atâta nevoie. E rândul fiecărui cetăţean să contribuie, printr-o atitudine responsabilă, la câştigarea acestei bătălii. Tu stai acasă, noi stăm de şase pentru tine!, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

În evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 se află în prezent un număr de 160 de gospodării şi 333 de persoane în regim de autoizolare la domiciliu, care sunt contactate permanent şi ajutate ori de câte ori este nevoie.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design