Roadele Toamnei, sărbătorite de copiii din Sectorul 6

Astăzi, 25 octombrie 2019, va fi forfotă mare la Centrul de Zi “Sfântul Andrei”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Peste 80 de prichindei, cu vârste cuprinse între trei și șase ani, vor sărbători Roadele Toamnei prin intermediul unor activități tematice!

Împărțiți pe grupe, cei mici se vor lăsa inspirați de Doamna Toamnă și vor folosi frunzele, fructele și legumele de sezon pentru a da naștere unor acțiuni colorate și vesele. Unii dintre ei vor realiza Carnavalul Fructelor și Legumelor, în timp ce alții vor face o salată de fructe, folosind mere, pere, struguri, gutui și prune, pe care la final o vor și degusta.

Una dintre grupe va pune în scenă și un joc de roluri, ce va surprinde o zi de duminică, în care cei mici vor merge la piață pentru a alege fructele și legumele favorite. Cel mai așteptat moment: acela când vor pune murături împreună cu părinții.

Prin centrele de zi, de ale căror servicii beneficiază un număr de peste 200 copii în fiecare an, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 oferă servicii de îngrijire, hrană, asistență medicală, activităţi instructiv-educative şi de socializare în vederea  dezvoltării potenţialului fizic, intelectual, spiritual  şi psiho-social al copilului  cu scopul realizării unei educaţii temeinice şi a unei adaptări ulterioare cu succes la cerinţele școlare.

În plus, se urmăreşte dezvoltarea vocaţională şi socială a copiilor prin realizarea de activităţi opţionale şi extracurriculare care vin în sprijinul descoperirii şi dezvoltării aptitudinilor şi  talentelor copiilor.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design