Consultații gratuite pentru medicină internă la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” din Sectorul 6

De cele mai multe ori, atunci când intervin semne în starea de sănătate și simptome ce afectează calitatea vieții apare întrebarea: cărui medic ne adresăm pentru un control?

Primul care ne poate lămuri în această privință este medicul de familie, iar în cele mai multe cazuri, acesta recomandă ca investigațiile să pornească de la medicul de medicină internă.

Medicina internă este specialitatea căreia trebuie să ne adresăm nu numai atunci când apar probleme de sănătate, dar și anual, pentru un control general de rutină.

Medicul internist, în urma examinărilor clinice și paraclinice, stabilește un diagnostic, prescrie un tratament și poate face o serie de recomandări privind stilul de viață.

La Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, pentru specialitatea medicină internă, consultația este gratuită (cu trimitere de la medicul de familie), având contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.

Existența acestui ambulatoriu de specialitate, deschis în luna decembrie a anului 2017 reprezintă o premieră pentru Sectorul 6, întrucât oferă servicii medicale gratuite sau cu plata parțială, în funcție de venitul realizat. Suntem alături de membrii comunității și dorim să-i sprijinim prin extinderea acestor servicii medicale”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Pentru mai multe informații sau programări, puteți suna la 031.9593, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design