O nouă competiţie, noi performanţe remarcabile pentru micii şahişti din Sectorul 6!

Cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, un număr de 8 copii practicanţi ai sportului minţii au avut şansa de a participa la cea de-a XXXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Şah „Memorial Gheorghe Constantin – Trofeul Centrocoop”, organizat, ca în fiecare an, de Clubul Sportiv Tinerii Maeştri Bucureşti.

La finalul competiţiei desfăşurate în sistem elveţien, locurile 1 au fost adjudecate de Anghel Teodor (categoria „sub 10 ani”)  şi  Caraba Alexandru (categoria „sub 14 ani”), în timp ce Radu David (categoria „sub 14 ani”) şi Dumitrescu Daniel (categoria „open”) au obţinut locurile 2 şi, respectiv, 3.

Locuitori ai Sectorului 6, premianţii participă la cursurile gratuite de şah organizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu-Grant”, dar şi la cursuri de şah susţinute de alte cluburi de profil.

Desfăşurat în perioada 27 august – 2 septembrie 2018, în staţiunea Eforie, turneul a reunit 150 de participanţi de toate vârstele şi din toate judeţele ţării.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design