Magazinele caritabile, un centru al solidarității în Sectorul 6

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la 1 iunie, vine mai devreme pentru 30 de copii, beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Ei vor primi marți, 29.05.2018, donații din partea cadrelor militare. Membrii Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere trec pragul magazinului caritabil SocialXChange aflat pe Calea Crângași nr. 3., încărcați cu 30 de pachete pline cu dulciuri, haine și încălțăminte de vară.

“Asociația și-a dorit să fie aproape de acești copii, să le ofere clipe de fericire, cu ocazia Zilei lor Internaționale. Este un eveniment cu dublă semnificație  prin care marcăm și sărbătoarea Centenarului,” ne-a declarat domnul general în rezervă, Bădescu Dumitru, președintele Asociației, sucursala București.

Evenimentul va începe la ora 11:00 și se va desfășura în primul magazin caritabil SocialXChange deschis în Sectorul 6. Un veritabil centru al solidarității, magazinul își așteaptă donatorii cu un nou decor, realizat exclusiv de beneficiari, cu ajutorul materialelor reciclabile. Noul sediu reflectă, prin imaginea caldă și deschisă, valorile acestui proiect care crește și se dezvoltă prin implicare, dăruire și prin susținerea comunității.

Magazinele caritabile SocialXChange sunt un proiect al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 prin care beneficiarii de ajutor social primesc donații din partea cetățenilor, firmelor sau instituțiilor, după ce prestează muncă în folosul comunității.

Programul își propune să stimuleze spiritul de solidaritate și coeziunea socială, dar și responsabilitatea față de propria viață a persoanelor dependente de ajutoarele sociale.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design