Primăria Sectorului 6 sprijină persoanele fără adăpost

Ieri, 15 ianuarie 2018, echipele de intervenție în regim de urgență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au întreprins mai multe acțiuni de depistare a persoanelor fără adăpost din Sectorul 6 care în condițiile meteo actuale ar fi avut de suferit.

Astfel, au fost monitorizate zonele: Piața Drumul Taberei, Orizont, Favorit, Grozăvești, Piața Crângași, Piața Veteranilor și Lujerului. Au fost depistate trei persoane, o femeie și doi bărbați care au refuzat să meargă la adăpostul de noapte.

Și echipajele Poliției Locale Sector 6 s-au deplasat pe raza Sectorului 6 și au identificat alte trei persoane fără adăpost. Două dintre acestea au fost cazate, temporar, în centrele din subordinea autorității publice locale, iar una a refuzat internarea.

Poliția Locală Sector 6 adresează un apel cetățenilor din sector pentru sesizarea, la numerele de telefon 021/413.16.20 și 021/9546, prezența pe stradă sau în scările blocurilor a persoanelor fără adăpost.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 dispune de două adăposturi de noapte, unul pentru femei cu o capacitate de 20 de locuri și unul pentru bărbați cu capacitate de 40 de locuri.

În cadrul adăposturilor de noapte din Sectorul 6, beneficiarilor le sunt oferite mese calde, haine curate, condiții de îngrijire personală și consiliere specializată.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design