Concert de colinde pentru seniori

Ca în fiecare an, Protoieria Sectorului 6 și Asociația Diaconia nu au uitat de persoanele singure aflate în îngrijirea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Însoțit de Corul Cântăreților Protoieriei, părintele Costel Burlacu a vizitat azi, 19 decembrie 2017, Centrul pentru Persoane Vârstnice Floare Roșie și Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică ”Uverturii”.

Întâmpinați cu bucurie de către beneficiarii celor două centre, oaspeții au pus în scenă un concert de colinde și au oferit cadouri persoanelor care primesc îngrijire aici.

A fost o bună ocazie pentru toți cei prezenți de a rememora povestea nașterii lui Hristos, în cadrul unui eveniment simplu, dar plin de semnificații.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest gest de solidaritate, în apropierea sărbătorilor de iarnă, atunci când persoanele din categorii defavorizate, precum bătrâni și adulți cu handicap, au nevoie mai mult ca oricând de sprijinul și căldura sufletească a semenilor lor.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design