Ajută și tu! Donează haine groase pentru oamenii fără adăpost!

Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Prin urmare, Primăria Sectorului 6, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, face un apel către cetățeni să doneze haine groase, necesare pentru oamenii străzii care ajung în adăposturi, pe perioada sezonul rece.   

Cele mai necesare donații sunt obiectele de îmbrăcăminte groase, în special geci, paltoane, pulovere, hanorace, blugi, pături, dar și încălțăminte de toate mărimile: bocanci, cizme, ghete.

Ținând cont de experiența anilor trecuți, mai necesare sunt articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, pentru că în adăposturile Primăriei ajung, de cele mai multe ori, persoane de sex masculin. 

Cei care vor să ajute sunt așteptați la cele două Magazine caritabile SocialXChange: Calea Crângași nr. 3 și Strada Lunca Cernei nr. 6A, în zilele de Luni, Marţi, Joi între orele 08:00 - 16:30, Miercuri, între orele 08:00 - 18:00 sau Vinerea de la 08:00 la 14:00.

"În fiecare iarnă apelăm la bunăvoinţa cetăţenilor din sector şi, de fiecare dată, ei au răspuns prompt cererii noastre. Primăria Sectorului 6, prin Direcţia de Asistenţă Socială, le oferă oamenilor străzii adăpost şi masă caldă, dar cei fără adăpost au nevoie şi de haine groase şi de încălţăminte. Poate că unii pun lucrurile vechi în saci şi îi aruncă la ghenă. E mult mai bine ca aceste haine să ajungă la cei care au nevoie", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6

În această acțiune umanitară, pentru articolele donate nu se vor acorda puncte care să poată fi utilizate în Magazinele SocialXChange.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design