Se depun cererile pentru ajutorul de încălzire a locuinței

În prima săptămână, peste 150 de persoane, din Sectorul 6, au depus cereri pentru ajutorul de încălzire a locuinței. Cele mai multe cereri au vizat încălzirea locuinței cu energie termică.

Au dreptul la ajutorul pentru încălzirea locuinței familiile şi persoanele singure cu domiciliul în Sectorul 6, ale căror venituri se situează în limitele prevăzute de lege și care nu dețin bunuri care să conducă la excluderea acordării ajutorului.

Pentru cererile depuse în perioada 16 octombrie 2017 – 20 noiembrie 2017, ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă începând cu luna noiembrie 2017.

Cererea şi declaraţia pe propria răspundere, precum şi celelalte acte care fac dovada  componenţei familiei, a veniturilor, a locuinţei și a furnizorului de gaze sau de energie electrică se înregistrează la Serviciul Ajutor Social, cu sediul din Str. Floare Roşie nr. 7A, Cartier Militari.

În sezonul precedent au fost acordate 785 ajutoare de încălzire (energie termică, energie electrică, gaze naturale, combustibili solizi sau petrolieri).

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design