Învață o meserie și fii independent!

Persoanele cu dizabilități, persoanele de etnie romă și tinerii peste 18 ani ce părăsesc sistemul de protectie al statului sunt așteptați să se înscrie la cursurile gratuite de calificare profesională derulate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în cadrul Proiectului  “Europa inclusivă – inițiative regionale sustenabile”.

Cursurile oferă diplome de calificare recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, prin Autoritatea Națională pentru Calificări, în următoarele meserii: frizer, florar-decorator, manichiurist, patiser și operator introducere, validare și prelucrare date (numai pentru persoane cu dizabilități).

Concomitent, proiectul oferă beneficiarilor consiliere socială si de dezvoltare a abilităților de bază, consiliere și orientare pe piața muncii, suport emoțional. Proiectul mai prevede acordarea unei sume de bani fiecărui absolvent, cu rol de sprijin până la găsirea unui loc de muncă.

Un total de 130 de persoane din Regiunea București-Ilfov vor fi astfel calificate și pregătite pentru o piață a muncii aflată în continuă schimbare, reducându-se eforturile financiare cu plata ajutoarelor sociale de la bugetele locale.

Persoanele care doresc să beneficieze de aceste servicii gratuite sunt rugate să ne contacteze la tel./fax: 021/410 30 20 interior, 326, email:  compartimenthandicappermanent@dgaspc6.com. Persoană de contact: Nadia Stroia, mobil: 0726.727.209.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design