Copiii din Sectorul 6 păstrează tradiţiile şi obiceiurile de Paşte

Copiii care frecventează Cursul gratuit de Arte Plastice au organizat astăzi, 13 aprilie 2017, la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, Atelierul de încondeiat ouă.

Într-o atmosferă veselă şi plină de culoare, cei 30 de copii talentaţi s-au bucurat de prezenţa primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, şi împreună au încondeiat şi au decorat ouă, dovedind pricepere şi îndemânare.

Copiii au participat cu bucurie la diferite activităţi distractive, cea mai apreciată fiind cursa cu ouă în lingură, unde au dovedit rapiditate şi măiestrie la capitolul echilibru. Fericirea cea mai mare a fost, cu siguranţă, a celor care au reuşit să ajungă primii la linia de sosire, fără să piardă oul din lingură.

Suntem în Săptămâna Mare şi ne pregătim de sărbătoarea Învierii Domnului alături de copiii talentaţi care duc mai departe tradiţia încondeierii ouălor în Joia Mare. Pentru că ne aşteaptă apoi Săptămâna Luminată, doresc şi eu tuturor multă iubire şi căldură, să ne bucurăm de aceste zile speciale”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Ziua de astăzi nu a fost aleasă întâmplător, cunoscut fiind faptul că, în tradiţia noastră populară, în Joia Mare se înroşesc şi se pregătesc ouăle pentru Sărbătoarea Învierii Domnului.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design