Noutăți (pg. 9)

22 Ianuarie 2020

Gripă sau răceală?

Cel mic acuză dureri de gât, strănută sau are nasul înfundat, e somnolent, nu are poftă de mâncare sau are febră? Când este cazul să ne îngrijorăm?

Mai multe detalii
16 Ianuarie 2020

În 2019 a fost record de donații la magazinele SocialXChange din Sectorul 6

Peste 3300 de persoane au trecut pragul magazinelor și au oferit aproximativ 2400 de produse din toate categoriile, de la mobilă, electronice, electrocasnice, rechizite, igienico-sanitare și până la cărți de povești și jucării pentru copii.

Mai multe detalii
14 Ianuarie 2020

Spectacol dedicat poetului Mihai Eminescu

Cu prilejul împlinirii a 170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, beneficiarii Clubului Seniorilor ce poartă numele marelui poet au pregatit pentru mâine, 15 ianuarie 2020, un moment artistic dedicat vieții și creației literare a acestuia.

Mai multe detalii
09 Ianuarie 2020

Demararea procesului de acordare a ajutoarelor în cadrul POAD

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 anunță demararea procesului de acordare a ajutoarelor în cadrul Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), finanțat din Fondul de Ajutor European destinat unor categorii de persoane defavorizate.

Mai multe detalii
06 Ianuarie 2020

Concurs de ocupare a posturilor vacante din cadrul instituției

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 cu sediul în str. Cernișoara nr. 38-40, Sector 6, București, organizează concurs de ocupare a posturilor vacante personal contractual de execuție/conducere, perioadă nedeterminată

Mai multe detalii
23 Decembrie 2019

Copiii din programul PIED au pregătit cadouri de Crăciun

În apropierea Crăciunului, sărbătoarea cadourilor, chiar şi cei care au nevoie de sprijin sunt dornici să arate că vor şi pot să dăruiască.

Mai multe detalii
19 Decembrie 2019

Seniorii de la Floare Roşie primesc cadouri şi susţinere de Crăciun

Bradul CON, o creaţie Mihai Veg & Ioana Goţia-Ciurea – Prototip Studio & TIFF, împodobeşte de astăzi, 19 decembrie 2019, sala de festivităţi a Centrului pentru Persoane Vârstnice Floare Roşie, din Sectorul 6. Donat de sir George Iacobescu, opera de artă a fost achiziţionată în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun, un eveniment caritabil organizat anual de Fundaţia Salvaţi Copiii.

Mai multe detalii
17 Decembrie 2019

Vine Moş Crăciun în Sectorul 6!

Ca în fiecare an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant petrecerea de Crăciun dedicată micilor beneficiari de servicii sociale din comunitate.

Mai multe detalii
16 Decembrie 2019

Spectacol de Crăciun pus în scenă de persoanele cu dizabilități din Sectorul 6

Marți, 17 decembrie 2019, vă invităm la o altfel de serbare de Crăciun: cea a persoanelor cu dizabilități din cadrul Centrului de Consiliere Psihosocială Persoane cu Dizabilități, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
13 Decembrie 2019

Atelierul de Dicție a lui Moș Crăciun

Pentru al doilea an consecutiv, timp de o oră, la magazinul caritabil SocialXChange Crângași s-au auzit râsete, țipete și șoapte, prichindeii de la Centrul de Zi Giulești al școlii nr. 168, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, testând cu nerăbdare și curiozitate exerciții care să îi învețe să pronunțe corect cuvintele.

Mai multe detalii
Pg. 9 din 232 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2311

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design