Noutăți (pg. 5)

21 Mai 2019

Terapia cu nisip, un succes în Sectorul 6

La ce te gândești când ai în fața ta o lădiță cu nisip și miniaturi? Poate la mare și la copii. În Sectorul 6, ne gândim și la o formă inedită de terapie – cea prin jocul cu nisip. În fiecare zi de miercuri, 8 prichindei din comunitatea noastră se simt ca la mare și se bucură de nisip, într-un cadru plăcut, la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant.

Mai multe detalii
20 Mai 2019

Măsuri de prim-ajutor pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6

Peste 50 de persoane vârstnice care frecventează Clubul Seniorilor ”Mihai Eminescu” au primit vizita reprezentanților Institutului Român pentru Drepturile Omului (IRDO), ai Centrului de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie” și ai Crucii Roșii Sector 6.

Mai multe detalii
17 Mai 2019

Târgul faptelor bune în Sectorul 6

În acest weekend, încheiem “Săptămâna Voluntariatului” cu Târgul 6Re, un târg social în care faptele bune se răsplătesc cu produse de decor, realizate din materiale reciclabile, utile în viața de zi cu zi!

Mai multe detalii
16 Mai 2019

Aproape 500 de persoane și-au testat ieri gratuit tensiunea arterială, în Sectorul 6

Ieri, 15 mai 2019, aproape 500 de persoane au beneficiat de măsurarea tensiunii arteriale în cadrul unei acțiuni organizate în cele nouă puncte de informare și asistență din Sectorul 6. Evenimentul face parte din Campania ”Luptă împotriva hipertensiunii!” derulată de Școala Postliceală Atlas în parteneriat cu Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
15 Mai 2019

Nimic nu se aruncă! Totul se transformă!

Știați că 10% dintre produsele alimentare cu care ne umplem coșul de cumpărături ajung la gunoi? Mai mult, v-ați gândit vreodată că în țara noastră risipa alimentară se ridică la 6.000 de tone pe zi? Iar cea mai alarmantă statistică vine atunci când vorbim despre locul în care se produce risipa: doar 7% în retail și aproape 50% în gospodării!

Mai multe detalii
14 Mai 2019

Cabinet medical de Pediatrie, deschis la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” din Sectorul 6

În cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, a fost deschis recent un nou cabinet medical, cu specializarea Pediatrie.

Mai multe detalii
13 Mai 2019

COMUNICARE REZULTATE

COMUNICARE REZULTATE privind procedura de selecţie a partenerilor pentru apelul de proiecte „Educaţie incluzivă pentru copii şi tineri în situaţii de risc", apel lansat în data de 12.12.2018, de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) programul "Dezvoltare locală, reducerea sărăciei şi creşterea incluziunii romilor".

Mai multe detalii
10 Mai 2019

Dăm startul “Săptămânii Voluntariatului” în Sectorul 6

Ți-ai imaginat vreodată cum lingurile de unică folosință pot lua forma unor lumânări pline de culoare? Sau cum haina ta de blug din facultate, pe care nu o mai îmbraci, se poate transforma într-o geantă chic? Și te-ai gândit că becurile care s-au stricat, în loc să ajungă la gunoi, ar putea să îți înfrumusețeze casa, ca obiect de decor?

Mai multe detalii
09 Mai 2019

Copiii din Sectorul 6 dansează de Ziua Europei

Muzică şi mult, mult dans – aşa au ales beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 să celebreze Ziua de 9 Mai, dedicată Europei.

Mai multe detalii
08 Mai 2019

Sectorul 6 – un model de practică în domeniul voluntariatului, la nivel național

În cadrul conferinței „Voluntariat în Instituțiile Publice”, organizată de asociația Pro Vobis, a fost apreciată implicarea și susținerea pe care Primăria 6 le-a acordat în domeniul voluntariatului.

Mai multe detalii
Pg. 5 din 217 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2163

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design