Balul Primaverii - rezidenti Floare Rosie

Primavara merita sarbatorita cu multe zambete si speranta. Este sezonul renasterii si al bucuriei, dar cand batranetea, boala si singuratatea te fac sa pierzi randul zilelor si al anotimpurilor, este usor sa treci peste bucuria primelor zile din martie. 

Pentru Asociatia Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor este important ca varstnicii nostri sa nu piarda speranta si bucuria primaverii si de aceea am organizat un nou eveniment special pregatit pentru ei: un Bal al Primaverii, care a reunit 120 de persoane de toate varstele.

In atmosfera de petrecere asigurata de baloane si cadouri, martisoare si premii de tombola, incurajati si insotiti de voluntarii asociatiei, bunicutii care locuiesc singuri sau in centre rezidentiale din Bucuresti au simtit spiritul primaverii si bucuria de a iesi din casa sau din camin dupa lunga iarna. Unii dintre ei chiar au avut curajul de a face cativa pasi pe ringul de dans pe ritmul melodiilor pe care le cunosc atat de bine si de a canta sau de a recita cateva din operele preferate. 

Intr-o atmosfera de familie, 120 de voluntari si varstnici au intampinat impreuna, cu mai multa speranta si incredere o noua primavara, au uitat de singuratate si tristeti si au demonstrat puterea prieteniei.

„Va multumim ca nu ne uitati!” aceasta este cea mai sincera marturie venita din partea varstnicilor nostri.

Fotograf: Andreea Condrat

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design