Centrul de zi “Harap Alb”

ANUNȚ ÎNSCRIERE CREȘĂ

Începând cu data de 01 septembrie 2020, cererile de înscriere la centrele de zi de tip creșă se vor  putea depune exclusiv online la adresa cresaonline.asistentasociala6.ro .

Află mai multe

Sesiunea de înscriere a copiilor în centrele de zi de tip creșă pentru anul școlar 2021-2022 se va realiza în perioada 01 septembrie 2020 – 30 iunie 2021.
În atenția cetățenilor Sectorului 6

În contextul prelungirii stării de alertă pe teritoriul României, cauzată de epidemia CoVid-19, DGASPC Sector 6 anunță toate persoanele interesate că centrele de zi de tip creșă din subordine vor fi redeschise, începând cu data de 1 septembrie 2020, numai cu respectarea strictă a tuturor măsurilor prevăzute în Ordinul nr. 1.076/4.518/3.936/2020 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creșelor, grădinițelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, emis de Ministerul Sănătății, Ministerul Educație și Cercetării și Ministerul Muncii și Protecției Sociale în data de 12 iunie 2020.

Citiți continuarea comunicatului aici

Lista cu copii admiși la creșă pentru anul școlar 2020-2021

În atenția părinților din Sectorul 6

Pentru a respecta strict toate măsurile impuse de autoritățile centrale privind reducerea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, admiterea la centrele de zi de tip creșă din cadrul Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 s-a făcut etapizat, în vederea asigurarii celor mai bune conditii de acces al copiilor la programul centrelor de zi.

Având în vedere Ordinul nr. 1456/2020 pentru aprobarea Normelor de igienă din unitățile pentru ocrotirea, educarea, instruirea, odihna și recreerea copiilor și tinerilor, vom publica noile liste privind copiii admiși, începând cu data de 7 septembrie 2020.

Atragem atenția că, în conformitate cu normele de igienă prevăzute în Ordinul nr. 1456/2020, intrarea în colectivitate se face doar cu prezentarea avizului epidemiologic și dovada de vaccinare (antecedentele vaccinale), eliberate de medicul de familie/medicul colectivității/medicul școlar cu 24 de ore înainte de accesul în unitate sau cu 72 de ore, dacă accesul se face într-o zi de luni sau după sărbători legale.

Pentru că legislația în vigoare nu ne permite să publicăm date personale, copiii pot fi identificați în tabelul alăturat, după primele și ultimele 3 cifre ale CNP-ului:

* în procesul de admitere, au avut prioritate cazurile sociale, familiile monoparentale sau familiile cu gemeni sau tripleți.

Lista copiilor noi admiși pentru anul 2020-2021, în situația în care autoritățile centrale vor decide ridicarea restricțiilor actuale impuse de pandemia COVID-19:

ANUNȚ IMPORTANT

Stimați părinți,

Vă informăm că pentru învoirea copilului dumneavoastră din programul Centrelor de zi, puteți transmite formularul de învoire la office@dgaspc6.com, în atenția dlui Director General Adjunct, Ionuț Popa.

De asemenea, puteți transmite alte documente doveditoare, adeverințe medicale, documente de identitate la aceeași adresă, precizând centrul unde este înscris copilul sau pentru care solicitați înscrierea, până la momentul la care reveniți cu copilul în colectivitate sau sunteți invitați să depuneți documentele în original.

Motto:
 ,,ARATĂ-LE COPIILOR DRAGOSTE,TANDREȚE, BLÂNDEȚE,RĂBDARE  ȘI  RESPECT, PENTRU CA ȘI EI SĂ FACĂ LA FEL!

Domeniul de competenţă:

Centrul de Zi  “Harap Alb” este o structură care oferă servicii sociale specializate pentru creşterea, îngrijirea şi educarea timpurie a copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 - 4 ani, cu prioritate cu domiciliul în Sectorul 6, București .

Categorii de beneficiari:

Copii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 4 ani ai căror părinţi sau susţinători legali sunt salariaţi, în perioade de  studii sau şomeri (dovedite cu acte), cetăţeni români cu domiciliul sau rezidenţă  în România.

Servicii asigurate de noi:

 • Îngrijirea, supravegherea  și educarea copiilor cu vârsta cuprinsă 1 - 4 ani;
 • Supravegherea dezvoltării fizice şi psihice a copiilor cu vârsta cuprinsă 1 - 4 ani;
 • Asigurăm nutriția copiilor cu respectarea normelor legale în  vigoare;
 • Asigurăm un program de educație timpurie adecvat vârstei , nevoilor si potențialului de dezvoltare al copilului cu vârstă cuprinsă între 1-4 ani;
 • Supravegherea medicală şi profilactică;
 • Condiţii igienice de viaţă şi hrană potrivit necesităţilor vârstei copiilor înscrişi;
 • Ţinem cont de nevoile afective ale copilului, de curiozitatea şi dragostea de cunoaştere a acestuia pe care le încurajăm şi le dezvoltăm;
 • Intărim voinţa copilului;
 • Menţinem o permanentă legătură cu părinţii;
 • Control medical  periodic și intervenție medicală de specialitate  în situații de urgență;
 • Personal calificat
 • Bucătărie proprie;

Program de funcţionare al centrului:

 • Program de zi, luni – vineri 
  - 06:00 - 18:00  -  16 grupe
   

Procedura de inscriere a copiilor in Centrul de zi "Harap Alb":

Cererile de înscriere se vor depune online pe platforma dedicată, ce poate fi accesată la adresa cresaonline.asistentasociala6.ro. În cazuri excepționale, cererile se pot depune și la sediul DGASPC Sector 6 din str. Cernișoara 38-40, Sector 6 - Registratură.

Sesiunea de înscriere a copiilor în centrele de zi de tip creșă pentru anul școlar 2021-2022 se va realiza în perioada 01 septembrie 2020 – 30 iunie 2021.

După depunerea cererii, solicitantul va primi răspuns în scris în termen de 30 de zile de la depunerea cererii.

În momentul în care se identifică un loc în centru, solicitantul care urmează, în ordinea depunerii cererii, este contactat telefonic pentru completarea dosarului cu următoarele documente:

 • Adeverință de salariat a ambilor părinți / reprezentanți legali / aparținători;
 • Certificat de naștere copil (original și copie);
 • Cartea de identitate părinți / reprezentanți legali / aparținători (original și copie);
 • Fișa medicală copil (se va completa în centru, la intrarea în colectivitate);
 • Adeverințe medical părinți (de la medicul de familie);
 • Adeverință medicală pentru înscrierea în colectivitate.

Baza legală:

Date de contact:

DGASPC Sector 6 Bucureşti  - strada Cernişoara nr. 38-40 (zona Piaţa Gorjului),
Telefon: 021/7457237

Centrul de Zi Harap Alb
Adresa: Str. Estacadei Nr. 13 A, Sector 6, Bucureşti.
Telefon/Fax: 037.620.32.98
Email: office@dgaspc6.com

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001