Informare privind vaccinarea persoanelor nedeplasabile și a persoanelor vârstnice din sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 reamintește cetățenilor nedeplasabili din comunitate că pot solicita în continuare vaccinarea la domiciliu cu ajutorul echipelor mobile la numărul de telefon ☎️ 021.9970, program de luni până duminică, între orele 08.00 – 20.00.

Solicitările primite din partea cetățenilor nedeplasabili sunt centralizate și apoi transmise către Direcția de Sănătate Publică București, instituția care coordonează vaccinarea la domiciliu, cu ajutorul echipelor mobile.

Până în acest moment, prin intermediul Call Center-ului și cu sprijinul Serviciului Evaluare Complexă Adulți Sector 6, peste 800 de persoane nedeplasabile din comunitate au ajuns în evidența DSP București și au fost vaccinate prin intermediul echipelor mobile.

De asemenea, peste 400 de vârstnici din comunitate au fost programați pentru vaccinare prin intermediul Call Center-ului, de la începutul campaniei naționale de vaccinare. În continuare, persoanele cu vârsta peste 65 de ani, singure sau care nu au acces la calculator, pot solicita ajutor la programarea pe platforma națională de vaccinare la același număr de telefon – ☎️ 021.9970.

❗️ Atragem atenția că singura modalitate de programare la vaccin o reprezintă platforma națională de programare la vaccinare, iar Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor Mihai Eminescu NU are atribuții în vederea programării cetățenilor la vaccinare.

Până în prezent, la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor Mihai Eminescu aflat în subordinea DGASPC Sector 6 au fost vaccinate peste 25.000 de persoane.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001