Cursul de Engleză prin joc

De multe ori, ne intrebăm cum învață copilul nostru, prin ce metode și de la cine.

Din momentul în care copiii intră la ora de engleză, profesorul și atmosfera din clasă creează un context diferit și o lume aparte de cea obișnuită, prin expunerea permanentă la limba engleză, prin folosirea limbii în diverse situații, prin ascultare de CD-uri și jocuri de rol, pe care le practică ei, prin diverse jocuri care îi încurajează să participle activ la lecție și prin multe alte activități interactive.

Prin această metodă, copiilor le sunt dezvoltate cele 4 tipuri de abilități (citire, scriere, vorbire, ascultare), cât și abilitățile cognitive (capacitatea de a întelege și de a-și însuși cunoștințe noi, de a face deducții) și motrice (capacitatea de a învăța prin mișcare). Copii vor învăța și prin teatru, cântec, lucru manual, matematică, geografie, proiecte și concursuri.

Metoda internațională aplicată și aici este cea comunicativă, bazată pe interacțiune, comunicare și pe realizarea de activități în echipe sau perechi, competiții, concursuri, toate acestea încurajându-i să vorbească mai mult decât în cadrul unei lecții tradiționale, făcându-i în același timp să-și sedimenteze cunoștințele dobândite și să dobândească altele noi.

Toate activitățile sunt gândite pentru a dezvolta nu numai limba engleză cu toate componentele ei, ci se adresează și altor abilități și particularilăți ale copiilor la grupa lor de vârstă. De exemplu, un copil între vârstele de 6 și 8 ani înțelege foarte bine, nu prin traducerea din engleză în română (pentru că îi poate lipsi conceptul respectiv chiar și în limba maternă), ci prin stimul vizuali și chinestezici. De aceea va învața mult mai bine prin imagini și făcând mimă sau demonstrație, decât făcând asocieri de cuvinte în două limbi diferite.

Locuri: 108

Categorie de varsta: 4 - 8 ani

 

Alte cursuri gratuite alte Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001