Doi copii lipsiți de ocrotire părintească se pot întoarce la școală – Donatorii SocialXChange ajută o familie defavorizată

Doi copii lipsiți de ocrotire părintească, domiciliați în Sectorul 6, s-au confruntat până de curând cu dificultăți financiare majore, care le puneau în pericol revenirea la școală.

Minorii, o fetiță de 11 ani și un băiat de 16 ani, locuiesc cu chirie, alături de bunica lor, în condiții modeste, într-un apartament cu două camere din Cartierul Militari.

Singurul venit al familiei, constând din alocația pe care bunica o primește pentru a-i îngriji, nu putea acoperi toate cheltuielile necesare procesului de învățământ.

Lipsită pe moment de alte posibilități financiare, bunica a apelat la serviciile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. În afara măsurilor sociale specifice, specialiștii noștri au direcționat cazul către Magazinul Caritabil SocialXchange care, datorită donatorilor săi generoși, dispune de produsele de strictă necesitate indispensabile familiei în această perioadă.

Îmbrăcăminte și încălțăminte, ghiozdane, caiete, creioane colorate și alte rechizite, precum și produse alimentare sau de igienă, au ajuns astfel în posesia familiei și au făcut posibilă revenirea la școală a celor doi copii.

Mulțumim persoanelor fizice, precum și firmelor care au devenit donatori ai sistemului caritabil SocialXchange și care au înțeles că orice produs donat contează și ajunge, prin intermediul nostru, la cei care au într-adevăr nevoie de sprijin într-un moment de cumpănă.

Donează și tu la SocialXChange!

Mai multe informații la adresa web www.socialxchange.ro sau la numărul de telefon 021.9970.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001