”Mișcare pentru sănătate” merge mai departe

Azi, 15 noiembrie 2022, peste 100 de seniori din comunitatea Sectorului 6 au ignorat lipsa soarelui și s-au întâlnit, încă o dată, pentru a practica exerciții fizice și activități de socializare în aer liber.

Și pentru că e marți, locul ales pentru a face mișcare în mod organizat, alături de instructorul Adi Perian, a fost Parcul Drumul Taberei, care se pregătește de organizarea unui nou târg de Crăciun.

De la începutul primăverii, peste 500 de persoane vârstnice din comunitate s-au înscris și au participat la acest program inițiat și derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Lansat în anul 2021, ”Mișcare pentru sănătate” a reușit să atragă interesul persoanelor vârstnice prin promovarea unei vieți active la orice vârstă, asigurarea condițiilor pentru a practica în siguranță exerciții de gimnastică, dans sau plimbare, precum și oferirea unor noi oportunități de socializare.

Odată cu venirea zilelor reci, activitățile se vor muta în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, care dispune de un cort încălzit și o frumoasă sală de dans.

Seniorii vor fi împărțiți pe grupe, programul fiind de marți până vineri, începând cu orele 09.00.

Persoanele interesate ne pot contacta la numărul de telefon 021.9970, disponibil zilnic în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001