Centrele de zi îi așteaptă pe copiii de vârstă preșcolară defavorizați din Sectorul 6

Centrele de zi ”Sfântul Andrei” și ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6  îi așteaptă pe copiii preșcolari din comunitatea Sectorului 6 cu o serie de servicii care au ca scop prevenirea abandonului familial și a instituționalizării.

De asemenea, părinții celor mici beneficiază de consiliere, abilitare parentală și sprijin pentru depășirea unei situații de criză.

Cele două centre de zi oferă servicii de informare, îngrijire, supraveghere, educație, socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viață și orientare școlară.

Centrele au program flexibil astfel:

  • program scurt (între orele 07:30 - 13:00), care include micul dejun, o gustare și prânzul,
  • program prelungit (între orele 07:30 - 18:30), care include micul dejun, două gustări, prânzul, precum și o perioadă de odihnă (somn).

În funcție de vârstă, copiii pot fi înscriși la grupa mică (3 si 4 ani), grupa mijlocie (4 si 5 ani) sau grupa mare (5 si 6 ani).

Copiii proveniți din familii cu probleme financiare beneficiază de reduceri sau gratuitate, în funcție de venitul pe membru de familie.

Centrul de Zi Sfântul Andrei are o capacitate totală de 120 de locuri, la program scurt sau lung, iar Centrul de Zi Sfinții Împărați Constantin și Elena dispune de un număr total de 50 de locuri, toate la program lung.

Pentru înscrieri, părinții se pot adresa la adresa de email office@dgaspc6.com sau direct la sediul celor două centre din Str. Valea Ialomiței nr. 52, Sector 6, Bucureşti (Centrul de Zi Sfinții Împărați Constantin și Elena) sau Aleea Parva nr. 1B, Sector 6, București (Centrul de Zi Sfântul Andrei)

Pentru informații suplimentare privind criteriile, condițiile și procedura de înscriere, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021.9970.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001