De la ”Conac”, la ”Tonitza”

Sara Baldovin, o fetiță care a urmat conștiincioasă cursurile de pictură oferite gratuit de Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, își vede acum visul cu ochii.

Grație muncii și talentului, dar și cu ajutorul instructorilor care au călăuzit-o, micuța a reușit să intre la prestigiosul Liceu de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza” din București. Nu oricum, ci cu 10 la pictură și 9.80 la desen.

Este răsplata a 4 ani de eforturi, timp în care a frecventat cursurile Conacului din Sectorul 6 și a învățat de la cei mari cum să mânuiască pensula și creionul.

Noi eram în căutarea unui loc în care Sara să se regăsească și să se simtă bine pictând, nu știam ce se ascunde în spatele dorinței unui copil de clasa întâi. Și am aflat, cu ajutorul doamnei profesoare Romanița Blanca Cireș, că era vorba despre un talent deosebit al unui copil care căuta să se descopere. A fost dragoste la prima vedere acest loc, acest curs, acest profesor, pentru acest copil pe care aproape nimic nu îl mulțumea la momentul respectiv” – ne-au declarat fericiți părinții Sarei.

Înființat în urmă cu 10 ani, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” oferă copiilor și adolescenților din Sectorul 6 cursuri gratuite la o serie de discipline precum: șah, karate, limbi străine, dans, canto, pictură etc. Centrul promovează metode de predare nonformale, care duc la acumularea de cunoștințe și abilități prin joc și participare.

Peste 900 de copii frecventează anual cursurile gratuite ale centrului, mulți dintre ei obținând premii și medalii la competiții naționale sau internaționale.

Pentru informații privind înscrierile la activitățile Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, vă rugăm să accesați pagina web www.asistentasociala6.ro sau să apelați la numărul de telefon 021.9970, de luni până duminică în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001