”Mișcare pentru sănătate”, în noul decor de pe Lacul Morii

Deschisă publicului în data de 1 Iunie a acestui an, promenada de pe Lacul Morii a găzduit una dintre sesiunile de activități ale programului ”Mișcare pentru Sănătate”, destinat seniorilor din Sectorul 6. A fost un bun prilej pentru vârstnicii participanți să facă o plimbare în siguranța noului decor și să se odihnească la umbra arborilor de pe ”insulă”.

Această investiție de urbanism, derulată de autoritățile locale, își dovedește astfel valențele sociale și utilitatea pentru diferite categorii de cetățeni care îmbrățișează sportul ca mijloc de menținere a sănătății.

Programul ”Mișcare pentru Sănătate” a ales să serbeze ”Ziua Internațională a Prieteniei (marcată în fiecare an pe 8 iunie) cu o ieșire în aer liber pe Lacul Morii.

Proiectul îi așteaptă pe cetățeni în marile parcuri ale Sectorului 6 pentru a practica gimnastică, exerciții fizice la aparate, activități de muzică, dans și socializare într-un cadru organizat, adaptat nevoilor și posibilităților lor.

Marți și joi în Parcul Drumul Taberei, miercuri în Parcul Crângași, vineri în Parcul Timișoara, începând cu orele 09.00, Caravana ”Mișcare pentru Sănătate” te invită să te bucuri de natură și să îți faci prieteni noi.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001