SocialXchange și ”Mămici de pici”, la a patra întâlnire

Săptămânal, Magazinul Caritabil SocialXChange, din Sectorul 6, susține mamele tinere, cu probleme socio-economice, participante la activitățile Proiectului ”Mămici de pici”.

La cea de-a patra întâlnire organizată în cadrul acestui program, mămicile au beneficiat de  produse de strictă necesitate pentru ele și familiile lor. Produsele provin din donații oferite magazinului de către persoane fizice și juridice, care sprijină astfel numeroase cazuri sociale din comunitate.

Programul ”Mămici de pici” a debutat la începutul lunii aprilie, având ca scop susținerea femeilor tinere cu copii, care se confruntă cu dificultăți de ordin economic, social ori familial.  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a conceput acest program sub forma a 8 întâlniri organizate bilunar în perioada aprilie-iulie 2022.

La fiecare sesiune participă 10 mămici, în cadrul unor discuții libere, susținute de specialiști.

”Educația, școala și traseul profesional” a fost tema celei de-a patra întâlniri, organizate în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant. S-au oferit informații și consiliere pentru armonizarea vieții de familie cu cea profesională, pentru identificarea oportunităților de continuare a studiilor și accesul la o carieră de succes.

Specialiști ai DGASPC Sector 6 au prezentat tinerelor participante serviciile gratuite de reintegrare școlară, de sprijin psihologic și financiar puse la dispoziția persoanelor de orice vârstă din București și Ilfov, în cadrul Proiectului ”Aripi spre viitor”.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001