17 mai 2022 - Ziua Mondială de Luptă Împotriva a Hipertensiunii Arteriale

Măsurăm gratuit tensiunea în parc

La inițiativa Primăriei Sectorului 6, prin Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie, cetățenii din comunitate au beneficiat de măsurarea gratuită a tensiunii, în Parcul Drumul Taberei.

Acțiunea a fost prilejuită de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hipertensiunii Arteriale, scopul fiind de a trage un semnal de alarmă asupra faptului că numai 2 din 10 români nu știu că sunt hipertensivi. Netratată, hipertensiunea arterială poate produce complicații fatale precum infarctul sau atacul cerebral.

La Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” din Bulevardul Uverturii nr.81, Sector 6, puteți beneficia de servicii cadiologice decontate de CNAS. Diagnosticul de hipertensiune arterială (HTA) se pune doar în cabinetul medical. Pentru progrămări sunați la 031.9593 sau vizitați nectarie6.ro.

Evenimentul s-a derulat în parteneriat cu Școala Atlas și D.G.A.S.P.C. S.6, prin programul ”Mișcare pentru sănătate”. Mulțumim pentru excelenta colaborare!

Persoanele interesate sunt în continuare așteptate în parc pentru o măsurare gratuită a tensiunii și pentru a primi informații utile referitoare la importanța realizării controalelor medicale periodice.

Potrivit statisticilor Institutului Național de Sănătate Publică, hipertensiunea arterială este prima cauză de deces din România.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001