Întâlnire în pași de dans Acasă. Dance Your Way To Inclusion – Team Meeting

În cadrul proiectului european Dance Your Way To Inclusion desfășurat de Asociația Culturală Atelierul European de Artă împreună cu partenerii - Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Belen Kaymakamligi (Turcia) are loc în perioada 11 – 14 mai 2022 o vizită de lucru a parteneriilor din Turcia.

Vor fi patru zile pline, în care se va pune la cale tot ceea ce se va petrece de-a lungul proiectului, atât pe plan local, cât și în cele două tabere de mobilitate din Turcia și România. De asemenea, le vom arăta noilor noștri prieteni tot ce are Bucureștiul mai frumos și mai interesant.

Astăzi, 13 mai 2022, începând cu ora 15:00, aceștia vor vizita centrul de plasament Acasă aflat în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 unde îi vor cunoaște pe adolescenții împlicați în proiect prin pașii de dans învățați la cursurile de kizomba, salsa și bachata.

Dance Your Way To Inclusion este un proiect Erasmus+ care aduce împreuă tineri între 14 și 18 ani cu oportunități reduse (zece aflați în evidențele DGASPC Sector 6 și zece din Turcia), precum și tineri din alte medii (licee, școli de dans etc).

Scopul proiectului este învățarea conceptului de incluziune și acceptare, precum și sporirea stimei de sine – totul cu ajutorul dansului, a tehnicilor de teatru și a educației non-formale.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001