La mulți ani tuturor asistenților medicali!

În unități medicale sau centre de vaccinare anti Covid-19, în incinta centrelor sociale de zi sau rezidențiale, în cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Sfântul Nectarie, asistenții medicali sunt cei care au grijă de sănătatea noastră, a copiilor, părinților și bunicilor din Sectorul 6.

De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, sărbătorită în fiecare an pe 12 mai, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 îi felicită pe toți cei implicați direct în procesul de îngrijire, consiliere și informare a pacienților.

Ziua internaţională a asistenţilor medicali (International Nurses Day) este marcată anual la 12 mai, dată ce reprezintă ziua de naştere a asistentei medicale Florence Nightingale (în anul 1820), cea care a deschis prima şcoală pentru asistentele medicale, pe lângă Spitalul "Saint Thomas" din Londra, în 1860.

Tema din 2022 a acestei zile, stabilită de Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali, este "Nurses: A Voice to Lead - Invest in Nursing and respect rights to secure global health", făcând un apel pentru investiţia în asistenţa medicală şi respectarea drepturilor de securitate a sănătăţii globale.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001