Creații handmade ale persoanelor cu dizabilități din Sectorul 6, la West Side Christmas Market

Dacă vrei să te convingi că dizabilitățile pot fi depășite, că există culoare și speranță în această lume aparte, care nu trebuie să rămână închisă, vino mâine, 03 decembrie 2021, la Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market” organizat de Primăria Sectorului 6 în Parcul Drumul Taberei!

E ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități și beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 care fac parte din această categorie socială te așteaptă la ”căsuța” lor. Obiecte artizanale, produse handmade, podoabe de Crăciun create de copiii și adulții cu dizabilități, ca parte a procesului de terapie și recuperare, sunt expuse pentru a fi admirate și obținute pe baza unei donații, în intervalul orar 12.00 – 20.00.

Poți face un cadou cu semnificație deosebită celor dragi, poți obține pentru tine un obiect a cărui valoare simbolică o depășește pe cea reală, poți arăta apreciere și sprijin pentru cei care au muncit cu toată priceperea lor pentru a dovedi că pot fi utili.

Te așteptăm la Târgul de Crăciun din Sectorul 6!

În fiecare an, data de 03 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite începând cu anul 1992 pentru a promova o mai bună înțelegere a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități.

Peste 12.000 de copii și adulți cu dizabilități sunt înregistrați la nivelul DGASPC Sector 6. Programe de terapie, recuperare medicală, integrare în societate, consiliere psihologică, socială sau vocațională sunt câteva din serviciile gratuite pe care  administrația locală le oferă acestor persoane.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001