Baschetul 3x3, accesibil tuturor

Au învățat un sport nou și au obținut primele rezultate. În cadrul Proiectului ”SCORE”, realizat prin parteneriatul dintre Asociația Clubul Sportiv Sport Promotion și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, un număr de trei copii ai Centrului de Plasament Acasă au deprins tainele baschetului 3x3, acreditat de curând ca disciplină olimpică.

Timp de 9 săptămâni, copiii s-au antrenat și au reușit să se transforme într-o echipă omogenă și performantă. Cu ocazia turneului ”În Stare de Bine”, desfășurat duminică, 19 septembrie, în incinta bazei sportive Poli Arena, cei trei copii de la ”Acasă” au reușit să obțină locul al doilea.

Au mai participat copii beneficiari de servicii sociale în sistem public sau privat din centrele Gavroche, Casa din Tei și Sf. Marcellin. Pe lângă experiența competiției, cei mici s-au bucurat de prezența unor oaspeți de seamă precum:  Alex Sanchez Mollinger – FIBA 3x3 Managing Director, George Bucur – FIBA 3x3 Head of Production; echipa națională de baschet 3x3 U23 masculin a României - vicecampioană mondială la categoria U23 masculin, staff-ul tehnic al lotului olimpic de baschet 3x3 feminin al României.

Centrul de plasament Acasă, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferă servicii de găzduire, îngrijire și pregătire pentru viața independentă a copiilor și adolescenților lipsiți de ocrotire părintească. 

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001