Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Prima zi de școală le aduce copiilor din Sectorul 6 șansa de a se înscrie la cursurile gratuite de abilitare și dezvoltare a personalității, organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Sunt așteptați să participe copii și adolescenți din comunitatea noastră care doresc să se descopere și să învețe lucruri noi într-un cadru istoric aparte, cu ajutorul unor metode de cunoaștere și dezvoltare complementare celor folosite în sistemul clasic de învățământ.

Jocul, activitățile de grup, mișcarea, gândirea intuitivă, descoperirea propriei personalități sunt caracteristicile acestui program pus în practică, an după an, in incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant”, cu ajutorul unor instructori bine pregătiți, care stăpânesc tehnicile predare și interacțiune cu copiii.

Locaţia dispune de 12 săli de curs, o curte generoasă, unde este amenajată o sală de sport multifuncțională şi un loc de joacă pentru copii. Unitatea este dotată cu mobilier modern şi aparatură de ultimă generaţie, toate acestea asigurând desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor.

În număr de 15, disciplinele ce vor fi predate au fost selecționate pentru a acoperi întreaga arie de nevoi și preocupări ale tinerelor generații. De la dans, gimnastică, karate, trecând prin arte plastice, canto sau teatru și terminând cu informatică, șah, germană sau spaniolă, părinții vor avea de unde alege pentru a oferi copiilor lor șansa de a se dezvolta și a învăța lucruri noi, într-un cadru organizat, cu program flexibil.

Cu un total de 806 de locuri, cursurile vor debuta la începutul lunii octombrie a acestui an, fiind  admiși cu prioritate copii proveniți din familii cu situație financiară precară, care nu pot suporta cheltuielile private ale unor programe de acest tip.

Pentru a facilita procesul de înscriere, DGASPC Sector 6 a conceput un formular online ce poate fi accesat folosind butonul de mai jos:


De asemenea, actele necesare înscrierii pot fi trimise și la adresa de email palatulcopiilor6@dgaspc6.com sau depuse la sediul Centrului Golescu Grant, din Aleea Țibleș nr. 64, luni, marți și joi în intervalul orar 08.30 - 16.30, miercuri între orele 08.30 - 18.00, iar vineri de la 08.30 la 14.00.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați pagina dedicată acestui program pe site-ul instituției.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001