”Începe școala”, la ediția a IV-a

Mâine, 08 septembrie 2021, începând cu ora 11.00, așa cum obișnuiește în fiecare an, Magazinul SocialXchange din Sectorul 6 marchează sfârșitul vacanței de vară prin distracție și jocuri. Copiii din comunitatea Sectorului 6 vor participa la un atelier de recondiționare a unei piese de mobiler, alături de alte activități distractive ghidate de un animator.

Aflaţi la vârsta la care sunt dornici să înveţe lucruri noi, micuţii școlari vor readuce la viață o piesă veche de mobilier din lemn masiv, care a ajuns cu titlu de donație la magazinul social. Apoi distracția va continua cu jocuri interactive şi de dezvoltare a personalităţii.

Talentul le va fi răsplatit  cu diplome și un ghiozdan echipat complet pentru școală, oferit prin generozitatea celor de la Sneaker Industry.

SocialXchange este primul program care pune în practică principiile economiei circulare din România, oferind o șansă de reabilitare socială pentru cei care se confruntă cu dificultăți de ordin material. Programul sprijină actele de caritate, ajută mediul să respire, dă o nouă viață obiectelor destinate aruncării.

Pe baza unui sistem echitabil de puncte, poți să devii donator, să oferi, să primești, să contribui la un mediu mai curat și o viață mai bună pentru oamenii de lângă noi.

Oferă ce nu îți mai folosește și poate fi de ajutor altora ! Te așteptăm cu drag în Calea Crângași nr. 3 din sectorul 6.

Intră pe www.socialxchange.ro și vino alături de noi!

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001