Un atelier și o poveste de viață

Azi, 21 iulie 2021, o fetiță talentată, elevă a Școlii de Arte Tonitza din Capitală, a dezvăluit celor de-o seamă cu ea tainele artelor grafice. O poveste simplă, despre un copil care performează în ciuda dificultăților, a însoțit evenimentul organizat de Magazinul Caritabil SocialXchange, în seria atelierelor tematice destinate beneficiarilor și familiilor lor.

Amira Elena Kharabit, ea însăși fiică a unei beneficiare SocialXChange, i-a învățat pe copiii prezenți la eveniment să picteze tricouri, mici opere de artă citadină, ce vor putea fi personalizate și comandate ulterior de către doritori. În schimbul acestora, cumpărătorii vor dărui pensule, planșe și culori, pentru ca micuța Amira, crescută cu sacrificii doar de mamă, să își poată continua studiile.

"Pasiunea mea pentru desen am vrut să o împărtășesc cu ceilalți, gândindu-mă că vreau să fiu acolo pentru ei, să-i încurajez să facă ce își doresc, să își exprime creativitatea. A fost un atelier în care zgomotul străzii s-a transpus în liniștea culorii" – a declarat Amira.

Un sprijin material și sufletesc binevenit, educație, spirit civic, ecologie, oameni care oferă, oameni care primesc - toate sub egida SocialXChange, programul care așteaptă să i te alături. Intră pe www.socialxchange.ro și nu vei regreta!

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001