SocialXchange – nimic din ce donezi nu se aruncă!

Conform principiului de funcționare a Magazinului Caritabil SocialXChange din Sectorul 6,  persoanele defavorizate sunt obligate să muncească în schimbul produselor de strictă necesitate donate de cetățeni sau firme.

Există însă cazuri sociale dificile, de familii care trăiesc cu venituri insuficiente și în care un părinte singur are în îngrijire mai mulți copii, sau familii în care unul dintre părinți este afectat de un handicap care îl face dependent de cei din jur.

În astfel de cazuri, a pretinde adultului susținător al familiei să presteze activități de muncă în folosul comunității ar însemna să înrăutățești situația unei familii deja încercate.

Este motivul pentru care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a decis ca pentru anumite cazuri sociale să ofere, prin intermediul SocialXChange, un sprijin de urgență necondiționat, pentru depășirea unei situației punctuale de criză.

Produse alimentare de bază, articole de igienă, îmbrăcăminte, rechizite și mobilier au fost astfel distribuite în ultimele zile către trei familii defavorizate din comunitatea Sectorului 6.

SocialXChange te îndeamna în continuare să oferi ceea ce îți prisosește, pentru că orice produs donat este folositor și ajunge acolo unde este mai multă nevoie de el.

Pentru informații suplimentare privind procedura de donației și principiile de funcționare ale acestui proiect unic în România, te invităm să vizitezi www.socialxchange.ro.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001