Cu mâini dibace și pasiune, redăm viața obiectelor aruncate! La SocialXchange, în sectorul 6

Mâine, 18 iunie 2021, mâinile dibace ale beneficiarilor programului SocialXchange din Sectorul 6 vor readuce la viață o piesă veche de mobilier din lemn masiv pe care o familie a donat-o la magazinul social. Cu migală și multă pasiune, mobila va fi recondiționată și va putea fi achiziționată de cei interesați în cadrul unei licitații cu donații în produse alimentare, produse igienico-sanitare sau rechizite, produse de care familiile defavorizate din sectorul 6 au mare nevoie și pentru care muncesc în folosul comunității pentru a obține produsele.

Promovând principiile economiei circulare și ale consumului responsabil, SocialXchange prin atelierul organizat reușește să  recondiționeaze și redă acestor piese statutul de obiect util, cu valoare decorativă.

Dacă  vrei să donezi ce nu îți mai folosește și poate fi de ajutor altora, te așteptăm cu drag în Calea Crângași nr. 3 din sectorul 6.

Poți dona electrocasnice funcționale, laptop-uri, tablete care vor fi utile micuților care au nevoie de acestea și ale căror familii nu își pot permite să le achiziționeze.

Poți dona piese de mobilier în stare bună care pot fi recondiționate, reparate și utile membrilor comunității care nu și le pot achiziționa.

Poți dona alimente neperisabile, produse igienico-sanitare sau rechizite: beneficiarii vor munci pentru a intra în posesia lor. La Socialxchange, încurajăm munca și nu de puține ori, muncind în folosul comunității, beneficiarii serviciilor sociale au realizat că își pot asigura singuri traiul și s-au angajat.

Orice ce gest pe care îl vei face, încurajează protecția mediului și reabilitarea socială. Donează!

Primul program care respectă principiile economiei circulare din România, SocialXchange oferă o șansă de reabilitare socială pentru cei care se confruntă cu dificultăți de ordin material, sprijină actele de caritate, ajută mediul să respire, dă o nouă viață obiectelor destinate aruncării.

Pe baza unui sistem echitabil de puncte, poți oferi, poți primi, poți contribui la un mediu mai curat și o viață mai bună pentru oamenii de lângă noi.

Intră pe www.socialxchange.ro și vino alături de noi!

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001