Copiii din sectorul 6, pregătiți de petrecere de Ziua Copilului

Anul acesta, Ziua Internațională a Copilului va fi mai specială ca oricând, un prilej nu doar de bucurie și multă culoare, dar și prima revedere după pandemie într-un cadru festiv, cu muzică, ateliere de creație și cadouri!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a pregătit nenumărate surprize celor aproximativ 100 de copii de la Centrele de Zi „Sf. Andrei”, „Floare de Colț” și Sfinții Împărați „Constantin și Elena” care vor participa marți, 1 iunie 2021, la evenimentul “Flori, fete și băieți”, în curtea Conacului “Golescu Grant”, începând cu ora 10.00.

Vor fi ateliere de facepainting, modelaj în lut, dans și muzico-terapie, iar, la final, vor urca pe scenă și vor striga „Ne-a fost dor de voi” copiii din Corul Nostalgia și coordonatorul lor, Allen Alexandru. Toți cei prezenți nu vor pleca acasă fără un cadou dulce.

Acțiuni dedicate copiilor vor fi organizate, pe tot parcursul săptămânii, în toate centrele aflate în subordinea DGASPC Sector 6, precum: ateliere de plantat flori, dans, pictură, desene pe asfalt, activități sportive, excursii, picnic în parc și tabără la mare.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 urează La mulți ani tuturor copiilor, mici și mari!

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001