Învață matematica primind informațiile la nivel senzorial

Învață matematica primind informațiile la nivel senzorial. La Centrul de Zi Floare de Colț – Grădina Montessori, mișcarea este parte integrantă a procesului de învățare, după ce specialiștii au observat o tendință naturală a celor mici de a muta și atinge obiectele în timp ce le numără.

Cu ajutorul unor instrumente inedite, precum o tavă cu nisip, diverse sunete și tipuri de table, prichindeii înscriși la primul Centru Social Montessori din țară primesc ușor și plăcut noi cunoștințe din toate domeniile. Studiile arată că pedagogia Montessori dezvoltă cu succes abilitatile comportamentale, emoţionale şi morale ale celor mici și îi ajută să devină adulți independenți.

Primul centru social Montessori, dedicat copiilor ce provin din familii cu situații financiare reduse, a fost realizat de Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, și Fundația Bambini in Emergenzza, cu supervizarea Institutului Montessori din București.

Proiectul îşi propune să ofere, în cadrul Centrului Floare de Colţ – Grădina Montessori, o educaţie preşcolară excelentă, urmând metoda Montessori, pentru 45 de copii din comunitatea Sectorului 6, proveniți din familii vulnerabile.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001