Dermatologia și tratamentul nedureros al bolilor de piele

Campania: Să ne cunoaștem mai bine

Suferi de psoriazis, vitiligo, acnee, eczeme, furuncule, degerături, herpes, etc.? La Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” te poți trata fără durere și în siguranță prin ședinte de fototerapie.

Care sunt avantajele fototerapiei UVB?

  • Poate fi tratată orice zonă tegumentară, la orice vârstă
  • Nu necesită utilizarea substanțelor fototoxice
  • Rezultatele apar după primele ședințe
  • Risc redus de arsuri după proceduri, comparativ cu terapiile UVA
  • Poate fi utilizat și în sarcină și alăptare, cu condiția de a respecta măsurile de fotoprotecție pentru a preveni apariția melasmei.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” este dotat cu un dispozitiv de fototerapie cu UVB 311 nm pentru tratamentul mâinilor și picioarelor (Medisun HF-216 PS), constituit din 4 module cu câte 4 lămpi UVB 311 nm fiecare pentru efectuarea unui tratament individualizat.

Fototerapia cu UVB cu bandă îngustă este o terapie sigură ce poate fi folosită după expunerea la soare sau radiații UV ce dezvoltă la nivelul pielii efecte adverse, acute sau cronice (eritem actinic, declanșarea sau agravararea unei fotodermatoze, reacții fototoxice sau fotoalergice, fotoîmbătrânirea cutanată, fotocarcinogeneza, imunosupresia). Fototerapia are efecte benefice nu doar asupra pielii, ci și asupra metabolismului și a circulației sangvine.

Tratamentul este decontat de CASMB în număr maxim de 12 ședințe, în urma consultului și indicației medicului dermatolog, pe baza biletului de trimitere sau poate fi efectuat contra cost.

Situat în cartierul Militari, pe Bd. Uverturii nr. 81, “Sfântul Nectarie” este un Centru de Sănătate, unde cabinetul de dermatologie este dotat cu aparatură modernă, iar Dr. Țoropoc Ionel - medic primar dermatolog are o experiență profesională îndelungată în tratamentul bolilor de piele.

Pentru a beneficia de servicii medicale în mod gratuit sau cu plată parțială, persoanele cu venituri mici din sectorul 6 se vor adresa în mod direct asistenților sociali din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ,,Sfântul Nectarie”.

Vă așteptăm pentru evaluare, diagnosticare și întocmirea planului de tratament, iar programarea online, telefonică sau la recepția noastră vor face ca vizita ta să fie una plăcută, fără timp pierdut la cozi.

Pentru programări și informații suplimentare sună, între orele 08:00 - 20:00, la numerele de telefon: 031.9593 / 0726.150.250 sau vizitează www.nectarie6.ro.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001