#SolidarSocial revine în spitalele din București

În luna noiembrie, Solidar Social revine în spitale pentru a sprijini medicii din prima linie, 400 porții de mâncare caldă fiind livrate zilnic la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, începând cu această săptămână. Un gest care nu le este deloc străin medicilor din spitalele din București, acolo unde, pe toată perioada stării de urgență, voluntarii Solidar Social, conduși de Chef Adi Hădean, au livrat peste 60.000 de porții de mâncare către cei pe care nu de puține ori îi numim eroi.

Solidar Social este un proiect dezvoltat de Asociația Adi Hădean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și, începând cu luna aprilie, acest parteneriat onest dintre o autoritate publică și o asociație a reușit să adune în același loc voluntari și donatori, din dorința de a-i ajuta pe cei care traversează o perioadă dificilă. Bucătari, asistenți sociali, șoferi și diferite companii s-au implicat în proiect, donând alimente, materiale, bani sau făcând voluntariat.

În opt luni, peste 124.000 de porții au ajuns la cei care au avut nevoie și 15.600 de kilometri au fost parcurși către destinații, în ultimele patru luni destinația finală fiind 210 bătrâni și familii vulnerabile din sectorul 6, care s-au bucurat zilnic de o masă caldă.

Cei interesați să se alăture proiectului, pot afla cum pot ajuta accesând activsocial.adihadean.ro.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Chestionar privind evaluarea nevoilor sociale în sectorul 6

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001