Activitatea la Creșa Neghiniță din sectorul 6 se supendă pentru 14 zile

Începând de astăzi, 04 noiembrie 2020, Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 6 a decis suspendarea activității cu copiii în cadrul Creșei Neghiniță, pentru o perioadă de 14 zile.

Această măsură a fost dispusă ca urmare a depistării în data de 03 noiembrie 2020 a unui număr de 8 angajați pozitivi cu virusul SARS-COV- 2, în vederea prevenirii răspindirii noului coronavirus în rândul salariaților și al beneficiarilor.

Angajații și părinții copiilor care au frecventat grupele unde își desfășoară activitatea cele 8 salariate pozitive au fost informați, încă de aseară, în conformitate cu Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19) și se află în izolare.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică București a fost informată cu privire la situația angajaților și contacții acestora, fiind demarată ancheta epidemiologică.

Cele 8 angajate nu prezintă simptome ale bolii, se simt bine și se află în izolare la domiciliu.

În prezent, mai este suspendată activitatea și la Creșa Harap Alb, acolo unde au fost depistați 9 angajați pozitivi cu Covid-19, în data de 23 octombrie 2020. La finalul celor 14 zile de izolare, după retestarea tuturor angajaților, vom anunța măsurile ce se impun a fi luate, în funcție de noile rezultate privind infectările cu virusul SARS-COV-2.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001